nieuws

De Hypotheker geeft klanten gratis kopersbescherming

Archief

Franchiseketen De Hypotheker heeft de Kopersbescherming gelanceerd, een product dat bij problemen na de overdracht van de woning zorgt voor bemiddeling tussen koper en verkoper.

Als bemiddeling niet helpt om het conflict op te lossen, dan krijgt de klant gratis rechtsbijstand. De Kopersbescherming wordt tot 1 december gratis aangeboden aan klanten van De Hypotheker. Kopers van een bestaand huis zijn een jaar verzekerd, kopers van een nieuwbouwwoning hebben dekking tot twee jaar na aankoop.
De Kopersbescherming is een uitbreiding van de aankooprechtsbijstandverzekering (risicodrager Arag), die De Hypotheker al anderhalf jaar aanbiedt onder het Woongarant-label. “Kopers en verkopers blijken liever zonder juridische stappen tot een oplossing te komen. De Kopersbescherming biedt de consument in dergelijke situaties de garantie van advies, bemiddelingsgesprekken, maar ook van bouwkundig onderzoek, rapportage, juridische ondersteuning en rechtsbijstand”, aldus De Hypotheker.

Reageer op dit artikel