nieuws

De Hypotheekadviseur opent kantoor in Ulft

Archief

In Ulft vindt vandaag de officiële opening plaats van een nieuwe vestiging van franchiseorganisatie De Hypotheekadviseur. De keten streeft naar vijftien à twintig kantoren medio volgend jaar.

Eigenaren van de Ulftse vestiging zijn Hans Borgo, Marijke van Doremalen en Harry Rauwers. De laatste zal samen met adviseur Alex Kossen de winkel gaan bemannen. Het drietal heeft al ruime ervaring als hypotheekadviseurs.
De Hypotheekadviseur richt zich naar eigen zeggen voornamelijk op de versterking van de positie van de assurantietussenpersoon op de hypotheekmarkt. Organisatiemanager Caroline Klein: “Bij ons melden zich veel assurantiekantoren aan die her en der een hypotheek sluiten. Wij willen deze tussenpersonen iets meer meegeven op het gebied van hypotheken. Adviseurs die zich alleen op hypotheken richten, hebben onze hulp niet nodig.”
De keten streeft ernaar medio volgend jaar vijftien à twintig vestigingen te hebben. Klein: “We zijn wat te enthousiast begonnen en wilden al snel 25 kantoren hebben. Dat hebben we moeten bijstellen. Veel kantoren die zich bij ons aanmelden, hebben alleen financiële ondersteuning nodig en daar zijn we niet voor.” Het kantoor in Ulft bevindt zich aan de F.B. Deurvorststraat 16 en opent op 11 juni zijn deuren voor de klant.

Reageer op dit artikel