nieuws

De Goudse wil ‘Utrecht’ opheffen

Archief

De Goudse wil haar kantoor in Utrecht opheffen en de circa vierhonderd betrokken werknemers overplaatsen naar Gouda. Volgens bestuurslid Erno Kleijnenberg vormen kostenbeheersing en efficiency-bevordering de motieven voor dit plan.

De termijn waarop het voornemen kan worden uitgevoerd is onder meer afhankelijk van het verkrijgen van voldoende kantoorruimte in Gouda. Er komt (als gevolg van huuropzegging) vlakbij het hoofdkantoor van De Goudse een gebouw vrij. “En wellicht moet er nog worden bijgebouwd”, aldus Kleijnenberg.
Het kantoor van De Goudse in Utrecht is het pand aan de Uniceflaan 1. Dit was het hoofdkantoor (geopend in 1990)_van Tiel Utrecht, de ING-dochter die in 2001 door De Goudse werd overgenomen.
Het voormalige hoofdkantoor van Tiel Utrecht.

Reageer op dit artikel