nieuws

De Goudse wijzigt hypotheeksoftware

Archief

Met de nieuwe hypotheeksoftware van De Goudse kan de tussenpersoon online offertes aanvragen en de geretourneerde en geaccepteerde offerte, op eigen briefpapier afdrukken.

In de software is een zogeheten acceptatietoets ingebouwd. Dit betekent dat alle acceptatievoorwaarden van De Goudse in het programma opgenomen zijn en de offerte direct online geaccepteerd kan worden. Voor het online indienen van de offerte moet de tussenpersoon wel gebruik maken van het Hypotheken Data Netwerk (HDN).
De software is ontwikkeld door het Zoetermeerse ICT-bedrijf Bright Products. De nieuwe software kan bij de offerteberekeningen ook toekomstige ontwikkelingen zichtbaar maken, meldt De Goudse. Zo kan het intermediair naast de eigen woning en de beleggingsverzekering ook andere vermogensbestanddelen in het hypotheekadvies betrekken, waaronder eventuele bedrijfsspaarregelingen en lijfrente-uitkeringen. “Het programma is hiermee een effectief instrument voor persoonlijke financiële planning”, aldus De Goudse.
Het programma biedt verder de mogelijkheid aanbiedingen van met De Goudse samenwerkende geldverstrekkers te vergelijken; ook de acceptatievoorwaarden zijn in de software opgenomen. Het programma bevat eveneens een ingebouwd relatiebeheersysteem, agendabewaking en een aantal printfunctionaliteiten, zoals de offerte direct printen op eigen briefpapier. Het offerteprogramma is in eerste instantie aan een beperkte groep tussenpersonen aangeboden.
Bright-directeur Jan Kouwenhoven (links) overhandigt de cd-rom met de offertesoftware aan Michel van Dam, directeur levens- en inkomensverzekeringen van De Goudse. Op de foto staan verder v.l.n.r. Peter van der Linde (De Goudse), Michel van Duijse (Bright), Carla Muters (De Goudse), Stefan Claessens (Bright) en Theo Krins (De Goudse).

Reageer op dit artikel