nieuws

De Goudse sluit mantel- contract met schippers

Archief

De Goudse heeft met twee beroepsorganisaties voor varende ondernemers een mantelovereenkomst gesloten voor de Inkomens Garantie Polis.

Het mantelcontract betreft het Kantoor Binnenvaart en de Vereniging van Beroepschartervaart (BBZ). Het gaat hierbij om binnenschippers en om ondernemers die schepen zoals klippers en skûtsjes verhuren. De organisaties hebben samen zo’n zevenduizend leden. Het mantelcontract loopt via Anker Advies in Groningen, die de advisering en de verkoop van de Inkomens Garantie Polis verzorgt. Anker Advies maakt deel uit van de Anker Groep, die van oudsher sterk is gericht op schippers en reders.
De Inkomens Garantie Polis is een aov met facultatieve dekkingen, zoals een aov voor de meewerkende partner, een dekking voor de kosten van een vervanger, en een kapitaaldekking in verband met critical illness.
De ondertekening van het mantelcontract: staand, v.l.n.r. de vertegenwoordigers van Anker Advies: Auke Lenstra, adjunct-directeur, Wyb van der Veen, relatiebeheerder, Rudie de Vreeze, relatiebeheerder, en Maurits Langendam, accountmanager. Zittend v.l.n.r.: Jaap Baalbergen, beleidsmedewerker BBZ, Henk van der Velde, secretaris Kantoor Binnenvaart, Koos van den Berg, vice-voorzitter Kantoor Binnenvaart, Michel van Dam, directeur business-unit Leven & Inkomensverzekeringen van De Goudse.

Reageer op dit artikel