nieuws

De Goudse breidt Verzuim Manager uit met ziektekostenverzekering

Archief

De Goudse heeft de Verzuim Manager, het concept voor verzuimdiensten en verzekeringen, uitgebreid met de collectieve ziektekostenverzekering.

De Verzuim Manager werd vorig jaar gelanceerd als een volledig en geïntegreerd verzuimpakket dat tevens een opstap moet zijn naar een zeer uitgebreid pakket van employers-benefits. Het pakket omvat arbodiensten, reïntegratie-, interventie- en preventiediensten, en verzekeringen op het gebied voor ziekteverzuim, Pemba voor eigen-risicodragers, WAO-gat en excedentregeling. Aan de Verzuim Manager is nu toegevoegd de collectieve ziektekostenverzekering van de Goudse. “Hierdoor kunnen wij het verzuim nog effectiever aanpakken”, stelt de verzekeraar. “Voorts hebben wij op basis van ervaring de betreffende adviesmethode verder verfijnd.”

Reageer op dit artikel