nieuws

De Boer weg bij Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyds directeur Marketing en Verkoop, Jim de Boer (53), gaat de maatschappij per 1 april verlaten.

“De herinrichting van de verkooporganisatie is afgerond”, zo geeft Delta Lloyd in een persbericht als reden op voor het vertrek. De Boer wijst erop dat er daarnaast “een verschil van inzicht over de zakelijke koers” bestaat. Delta Lloyd heeft nog geen opvolger benoemd.
De Boer werkt sinds 1999 bij Delta Lloyd en begeleidde daar onder meer de samenvoeging van de marketing en buitendienst, een integratie die geldt voor zowel het levenbedrijf als het schade- en zorgbedrijf. Tevens voerde hij een nieuw distributiebeleid in, waaronder segmentatie van tussenpersonen. De laatste klus betreft de invoering van een nieuw, variabel beloningssysteem voor de buitendienst.
Voor zijn tijd bij Delta Lloyd werkte De Boer bij Hooge Huys (elf jaar), Zwolsche Algemeene (tien jaar) en een voorganger van Fortis Bank (zeven jaar). “Ik wil in deze bedrijfstak verder”, zo neemt hij een voorschot op z’n toekomst.
Jim de Boer.

Reageer op dit artikel