nieuws

DAS telt straks drie vestigingen

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar DAS opent op 21 maart een kantoor in Arnhem en op 27 maart in Den Bosch. Het gaat om huisvesting van rechtshulp-afdelingen.

DAS heeft het kantoor in Arnhem in het leven geroepen omdat sinds het begin van dit jaar rechtshulp wordt verleend voor de rechtsbijstandpolissen van Ohra. Ohra heeft ongeveer 75.000 auto- en gezinspolissen en had daarvoor een rechtsbijstandapparaat van 32 werknemers. Deze medewerkers zijn nu in dienst van DAS en zijn gehuisvest in het nieuwe kantoor. Manager van het kantoor is Frits Kleine, die bij DAS ‘groepsmanager verhaal’ was. Het kantoor is gevestigd aan de Mr. B.M. Teldersstraat 13a (6842 CT Arnhem), niet ver van het Ohra-gebouw.
DAS zegt dat er al plannen waren voor een vestiging in het oosten van het land, voordat Ohra ‘in beeld’ was. Het pand in Amsterdam wordt te klein en dit wordt opgelost via decentralisatie. Dit is bovendien gunstig met het oog op personeelswerving. Vanuit deze optiek was ook een rechtshulpafdeling in Den Bosch wenselijk. Het kantoor is gevestigd aan de Onderwijsboulevard 206 (5223 DJ Den Bosch). In aanvang zullen daar zo’n 25 mensen werken. Aan het eind van het jaar zullen dat er 35 tot 40 zijn. Het is nog niet bekend wie dit kantoor gaat leiden.
DAS zegt geen plannen te hebben voor meer vestigingen.

Reageer op dit artikel