nieuws

DAS met volmachtrelaties naar Zandvoort

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar DAS bezocht met 120 volmachtrelaties Antislipschool Slotemakers op het circuit van Zandvoort

De relatiedag hield mede verband met het feit dat DAS Nederland dit jaar veertig jaar bestaat. Het Zandvoortse circuit was niet zomaar uitgekozen. Het internationale DAS-bedrijf is namelijk opgericht – als La Défense Automobile et Sportive – door de initiatiefnemers van het beroemde Franse circuit van Le Mans. Op de relatiedag kreeg Dinant Kremers van Licent Assuradeuren in Hengelo de eerste prijs bij de ‘proef de finesse’. Johan Jordaan van OVZ Verzekeringen in Goes kreeg de eerste prijs bij het karten. Op de foto reikt DAS-directeur Eric Pouw (rechts) de eerste prijs voor de Slalom uit aan Donald Mokken van C en E Verzekeringen in Utrecht.

Reageer op dit artikel