nieuws

DAS gaat de rechtsbijstand uitvoeren voor Ohra-polissen

Archief

DAS gaat begin volgend jaar de rechtsbijstand uitvoeren voor de rechtsbijstandpolissen van Ohra.

Ohra voert in de rechtsbijstandsector uitsluitend auto- en gezinspolissen. Het gaat om zo’n 75.000 polissen. De rechtsbijstand wordt vanuit het Ohra-gebouw in Arnhem uitgevoerd door een afdeling van 32 man (Stichting Juridische Bijstand Ohra). Die medewerkers komen begin volgend jaar in dienst van DAS. De afdeling verhuist dan naar een pand in Arnhem dicht bij het Ohra-kantoor.
DAS was al van plan een vestiging in het oosten van het land te openen. De rechtsbijstandverzekeraar groeit uit het pand in Amsterdam en heeft er voor gekozen dit probleem op te lossen door decentralisatie. Begin volgend jaar komt er ook een vestiging in Den Bosch.
Delta Lloyd – partner van Ohra in Delta Lloyd Nuts Ohra – werkt al sinds jaar en dag met DAS samen. Delta Lloyd is medeaandeelhouder van DAS, voert onder eigen label DAS-polisen, en laat de rechtsbijstand door DAS uitvoeren. Rik van Zutphen, hoofd communicatie van Ohra, zegt desgevraagd dat er (nog) geen plannen zijn om de rechtsbijstandpolissen van Ohra te vervangen door DAS-polissen met Ohra-label.

Reageer op dit artikel