nieuws

DAK biedt leden online hypotheekfaciliteit

Archief

De coöperatie DAK biedt haar 1.200 leden sinds gisteren de mogelijkheid om via de ledensite hypotheken te sluiten.

De activiteiten in de frontoffice zijn uitbesteed aan Fourum Offertediensten. Geldverstrekkers zijn GMAC (General Motors), Argenta, Postbank en HypInvest (NIB Capital).
Via de ledensite krijgen de leden toegang tot een systeem met diverse geldverstrekkers. Aanleiding voor het systeem is een enquête onder de leden, waaruit bleek dat grote behoefte bestond aan een dergelijke faciliteit. De faciliteit is primair gericht op het verkrijgen van een hypothecaire lening. De verzekerings- of beleggingsconstructie kan door de tussenpersoon via de eigen maatschappijen of via een samenwerking met DAK worden afgesloten. Er vindt een kostentoerekening plaats per offerte.

Reageer op dit artikel