nieuws

CZ verzekert ook via internet

Archief

CZ heeft een apart product ontwikkeld voor internet. Van een premievoordeel is – nog – geen sprake.

Onder het kopje ‘internetverzekerden’ kunnen bezoekers van de website van CZ (www.cz.nl) direct een ziektekostenverzekering sluiten. Alle verdere handelingen (acceptatie, mutaties en schadeafhandelingen) worden zo veel mogelijk digitaal afgehandeld. Een speciaal accountteam (@-team) beantwoordt per e-mail gestelde vragen binnen een dag.
Basis van het product is de particuliere CZ Zorgpolis, met vijf aanvullende dekkingen. Volgend jaar wil CZ internetverzekeren ook mogelijk maken voor studenten en ziekenfondsverzekerden. “De premies zijn vooralsnog gelijk aan die van ‘normale’ verzekerden”, aldus woordvoerster Josée Verstappen.
In december lanceerde CZ tevens het label EasyHealth, waarbij internet eveneens de spil van het ziektekostenproduct is. EasyHealth wil op die manier én door eenvoudige dekkingen te bieden een prijsvechter zijn.

Reageer op dit artikel