nieuws

CZ vervangt krant door een magazine

Archief

Zorgverzekeraar CZ heeft voor zijn verzekerden een nieuw relatiemagazine, met als titel ‘CenZ’.

Het magazine is de opvolger van de Gezondheidskrant die CZ jarenlang huis-aan-huis heeft verspreid in grote delen van Nederland. “Er is gekozen voor een korte en krachtige titel waarin de letters C en Z zijn verwerkt. Met de naam CenZ wordt een fonetische verwijzing gemaakt naar het Engelse woord ‘sense’ dat ‘gevoel’ betekent.” Hiermee wil CZ laten zien dat zij een maatschappij is die met haar klanten meevoelt. Ook verwijst de titel naar gezond zijn, je goed voelen.
In CenZ kunnen verzekerden meer lezen over ontwikkelingen in de gezondheidszorg in het algemeen en initiatieven van CZ in het bijzonder. CenZ zal drie keer per jaar verschijnen.

Reageer op dit artikel