nieuws

CZ van start arbeidsmarktcampagne

Archief

CZ Zorgverzekeraars start half april met een grootschalige arbeidsmarktcampagne, waarbij op jaarbasis ongeveer tweehonderd vacatures vervuld moeten worden.

“Wij willen met deze uniforme campagne regelmatig in de media verschijnen”, vertelt Ed Roijers, hoofd Human Resource Management van de verzekeraar. Om de instroom op een meer reguliere manier te laten plaatsvinden, zijn we in zee gegaan met het Rotterdamse bureau Zwiers & Partners.”
De camapagne bestaat uit printadvertenties die als blikvanger moet dienen en de doelgroep – mbo- en hbo-afgestudeerden – naar de site www.cz.nl moet lokken, waar de vacatures staan. De campagne heeft verder tot doel naamsbekendheid te kweken bij de doelgroep.
CZ telt momenteel ongeveer 2.100 medewerkers, die vooral in het zuiden van het land werkzaam zijn. De tweehonderd vacatures die CZ wil invullen, zijn geen nieuwe functies, maar zijn het gevolg van mutaties in het huidige personeelsbestand.
“We willen ons tijdens de campagne ook veel meer op scholen laten zien. Vooral op Regionale Opleidings Centra (ROC’s). Tijdens de campagne zal CZ ook deelnemen aan banenmarkten en wellicht organiseren we nog wat inloopdagen.”

Reageer op dit artikel