nieuws

CZ tevreden over verzekerdengroei

Archief

CZ heeft er sinds het begin van dit jaar 45.000 verzekerden bij. “Wij groeien jaarlijks gemiddeld 3,5% en dat is meer dan het branchegemiddelde”, aldus topman Mike Leers.

De groei bij CZ – van huis uit ziekenfonds in het zuiden van het land – heeft voornamelijk betrekking op particuliere collectiviteiten boven de grote rivieren. Vorig jaar was de aanwas 67.000. Op dit moment heeft CZ circa 1,9 miljoen verzekerden.
Leers maakte de groei vorige week bekend tijdens de officiële start van de nieuwbouw bij het hoofdkantoor in Tilburg. Het huidige gebouw dat acht jaar oud is, en waar 900 medewerkers zijn gehuisvest (van de in het totaal 2.088 medewerkers die samen 1.873 fte-plaatsen bezetten), is door de constante groei te klein geworden.
Er komt nu een gebouw naast dat met een luchtbrug met het huidige kantoor wordt verbonden. In de nieuwbouw worden ook de medewerkers gehuisvest die nu in twee kleinere panden in Tilburg werken. Het nieuwe pand zal volgend jaar zomer worden betrokken.

Reageer op dit artikel