nieuws

CVB Bank wil naar 380 tussenpersonen

Archief

CVB Bank, onderdeel van SNS Reaal, wil dit jaar doorgroeien naar een bestand van 380 assurantiekantoren. Tot begin dit jaar hebben 340 kantoren een agentschap van de bank.

De voorgenomen groei in agentschappen is een logische vervolgstap op de resultaten van een onderzoek door Bureau D&O in opdracht van de bank onder het aangesloten intermediair: ruim 80% van de 220 geënquêteerde kantoren (respons: 66%) beschouwt CVB als ‘dé intermediairbank’. De gemiddelde waardering voor de dienstverlening van de bank is een 7,5.
In 2003 boekte CVB Bank een nieuwe hypotheekproductie van e 500 mln. De totale hypotheekportefeuille nam per saldo toe tot e 2,4 (2,1) mld. De ingelegde spaargelden groeiden vorig jaar met e 200 mln naar e 1,2 (1,0) mld.

Reageer op dit artikel