nieuws

CVB Bank verlegt groeidoelstelling

Archief

CVB Bank, onderdeel van SNS Reaal, wil het aantal tussenpersonen met een agentschap volgend jaar uitbreiden tot 450.

Dit jaar wilde CVB Bank groeien van 240 naar 380 aangesloten intermediairs. Dat doel is inmiddels bereikt; volgend jaar moeten er nog eens zeventig agentschappen bijkomen. Daarmee wordt CVB even groot als Regio Bank, de evenknie uit de ING-stal.
“We willen in elke plaats met meer dan 7.000 inwoners een vestiging hebben”, zeggen directeuren Joop Ossel en Alphons van der Voorn in Vastgoed Adviseur, het maandblad van makelaarsorganisatie VBO. Daarom wordt de komende periode een campagne gestart om het intermediair te interesseren voor een agentschap. Via de CVB-formule kunnen tussenpersonen spaar-, beleg-, hypotheek-, krediet- en betaalproducten leveren. Volgend jaar wordt het assortiment uitgebreid met levensverzekeringen.

Reageer op dit artikel