nieuws

CVB Bank groeit fors in spaargelden

Archief

CVB Bank, de bank die uitsluitend samenwerkt met tussenpersonen bij de verkoop van bancaire producten, zegt sinds begin vorig jaar een forse groei te hebben doorgemaakt in spaarobligo.

Volgens CVB Bank, dochteronderneming van SNS Reaal, groeiden de door het intermediair aangebrachte spaargelden sinds begin vorig jaar van e 770 mln naar ruim e 1 mld, een stijging van 31,5%. De groei ligt daarmee fors hoger dan de spaarmarkt in ons land die in dezelfde periode met 16,5% is toegenomen, aldus de directie van CVB Bank. Zij schrijft de forse toename aan de introductie van innovatieve spaarrekeningen, waaronder de Optima spaarrekening en de ExtraRenterekening. De bank claimt 153.000 spaarrekeningen te hebben lopen, afkomstig van 105.000 klanten.
Het aantal tussenpersonen waarmee wordt samengewerkt, bedraagt volgens de bank ruim 325 kantoren.

Reageer op dit artikel