nieuws

Consument & Geldzaken verleent eerste keurmerken

Archief

Vijf assurantiekantoren hebben afgelopen maand een keurmerk toegekend gekregen door de Vereniging Consument & Geldzaken.

De vijf onderscheiden kantoren zijn: Adfinesse (Zoetermeer), Atrium Financial Planning (Nijverdal), Prins Assurantie- en Hypotheekadviesbureau (Baarn), De Roo & Arens (Lelystad) en assurantiekantoor Verdouw (Oegstgeest).
Voorafgaand aan de onderscheidingen had Consument & Geldzaken circa duizend door haar geselecteerde tussenpersonen aangeschreven over het keurmerk. Ruim 28% vroeg om nadere informatie. De vereniging bestempelt dit als een “erg grote belangstelling”.
Bij de aankondiging van het keurmerk stelde de 7.000 leden tellende vereniging afgelopen zomer, dat de kwaliteitsmeting van het intermediair onder meer zou plaatsvinden aan de hand van mystery shopping. “Kantoren die eenmaal in het bezit van een keurmerk zijn, zullen periodiek en steekproefsgewijs worden gecontroleerd.”

Reageer op dit artikel