nieuws

Consor wordt toch weer VeltenGroep

Archief

Intermediairbedrijf Consor Groep heeft haar naam gewijzigd in VeltenGroep.

Die naam verwijst naar oprichter en grootaandeelhouder Albert Velten. Rond de eeuwwisseling kwamen Wim Oeben en Amev binnen als mede-aandeelhouders – voor 25% respectievelijk 19% – en werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Consor. Na het vertrek van Oeben keert Velten weer terug naar de eigen familienaam. “Het schept meer duidelijkheid naar de klanten toe. We willen één uitstraling.”
Het hoofdkantoor van VeltenGroep (54 medewerkers) is gevestigd in Enter. De veertig mensen tellende administratie-afdeling verhuist in maart van Zutphen, waar een klein advieskantoor blijft, naar Rijssen. De bedrijfsonderdelen zijn voortaan Velten Adviesgroep, Velten Assuradeuren, Velten Makelaars en Velten Consultancy. In de laatste vennootschap vinden adviesactiviteiten plaats die worden beloond tegen uurtarief.
Het nieuwe pand van de VeltenGroep in Rijssen.

Reageer op dit artikel