nieuws

Communicatietraining voor personenschaderegelaars

Archief

Nibe-SVV heeft een nieuwe driedaagse communicatietraining ontwikkeld voor degenen die bij de personenschaderegeling betrokken zijn: ‘Voortvarend schaderegelen’.

De personenschaderegeling is complex van aard, doordat de betrokken partijen vaak verschillende belangen behartigen. Dit betekent dat het uitermate belangrijk is om in een zakelijke omgeving goed te kunnen omgaan met emoties en gedrag van anderen, betoogt Nibe-SVV. Na het volgen van de training ‘Voortvarend schaderegelen’ zou de deelnemer optimale resultaten bereiken door relatiegericht regelen en resultaatgericht onderhandelen.
Inhoud programma
In de nieuwe training staat in de eerste module (één dag) het gedrag van mensen centraal. Het gaat hierbij onder meer om inzicht te verkrijgen in eigen gedrag en het effect hiervan op anderen, een objectief beeld opbouwen van slachtoffers en belangenbehartigers, effectief samenwerken met partijen en omgaan met emoties.
De tweede en derde module (twee dagen) gaan in op de schriftelijke vaardigheden en onderhandelen. De rollenspellen zijn gericht op de werksituatie. Deze training is ontwikkeld in samenwerking met Spijkman Training & Organisatie-advies.
Per groep worden maximaal twaalf deelnemers toegelaten. Voor leden van de NVA en NBVA levert deze training achttien PE-punten op. De prijs van de training bedraagt e 950 (vrij van btw). De training vindt plaats op: 16 april 2003, 23 april 2003 en 7 mei 2003. De cursusplaats is Leusden
Voor meer informatie en/of inschrijving (uiterlijk 14 maart 2003): Nibe-SVV, Carolina Greuter, tel.020-520.86.38, e-mail: c.greuter@nibesvv.nl

Reageer op dit artikel