nieuws

Claritas werkt samen met Amev

Archief

Het intermediair van Amev kan sinds kort gebruik maken van de diensten van het bedrijf Claritas. De diensten zijn onderdeel van Amev Support en ondersteunen tussenpersonen in hun bedrijfsvoering.

Claritas ondersteunt onder meer in lokale marketingactiviteiten. Tussenpersonen kunnen zo binnen hun verzorgingsgebied doelgroepen in kaart brengen en profileren. Daarmee kan de service worden verbeterd en nieuwe verkoopmogelijkheden worden gesignaleerd. Met enkele grotere tussenpersonen is al een samenwerkingsverband opgezet.
VNU-dochter Claritas is een aanbieder van marketinginformatie en -oplossingen aan consumentgerichte organisaties en heeft kantoren in acht Europese landen. Deze zomer sloot Claritas al een driejarig contract met Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel