nieuws

Centraal Beheer geeft korting op telefoonset

Archief

Centraal Beheer Achmea geeft verzekerden tot 40% korting op de aanschaf van een handsfree-telefoonset voor in auto’s. Daartoe wordt samengewerkt met BelCompany en Brightpoint.

Centraal Beheer is de actie gestart omdat een wet, waarschijnlijk vanaf 1 februari 2002, gaat verbieden dat mensen handmatig bellen tijdens het besturen van een motorvoertuig of bromfiets. Naar verwachting zal de boete voor handmatig bellen in de auto ( 90 gaan bedragen; een schijntje vergeleken met de boetes van ruim ( 1.300, die in landen als Spanje en Noorwegen worden opgelegd.
De actie loopt tot en met 31 december. Particuliere verzekerden kunnen via de site van BelCompany maximaal twee sets bestellen. Bedrijven kunnen voor maximaal het aantal bedrijfsauto’s dat bij Centraal Beheer verzekerd is een telefoonset bestellen.

Reageer op dit artikel