nieuws

Campagne Interbank

Archief

InterBank (ABN Amro) is een nieuwe reclamecampagne gestart met vijf verschillende advertenties in de vakbladen.

In de campagne ligt de nadruk op verschillende thema’s die rechtstreeks zijn afgeleid van de positionering van InterBank en haar labels Finata, IDM en VoordeelBank. In januari is gestart met een advertentie die in het teken stond van de Tweede-Kamerverkiezingen en de keuze van InterBank voor het intermediair.
In de overige maanden van het jaar volgen de thema’s betrouwbaarheid, gemak, snelheid, assortiment en rendement. Deze thema’s komen ook op de internetsites en in het relatieblad InterVisie aan de orde. Met de nieuwe campagne wil InterBank aandacht vragen voor de leidende positie in de markt voor consumptief krediet via het intermediair.
De campagne richt zich onder meer op het thema ‘betrokkenheid’.

Reageer op dit artikel