nieuws

Bovemij en VVS sluiten volmachtovereenkomst

Archief

VVS Verzekeringen heeft sinds 1 januari een volmacht van Bovemij op het gebied van garageverzekeringen voor de dealers van Volkswagen, Audi, Seat en Porsche.

VVS, een joint venture van Volkswagen Versicherungsdienst en importeur Pon Holdings, heeft al een deel van de dealers van de vier merken in de boeken staan. Daarnaast is een substantieel deel bij Bovemij verzekerd, zodat VVS nu voor de meeste van de in totaal circa 200 dealers de verzekeringen administreert. De samenwerking is primair gericht op de garageverzekering, maar indien gewenst kunnen ook andere bedrijfsmatige polissen van Bovemij worden gesloten.
Klanten die een Volkswagen, Audi, Seat of Skoda aanschaffen, kunnen bij de dealers een speciale merkpolis sluiten van VVS. Risicodragers voor deze polis zijn London en Generali. Voor Porsche-rijders is er nog niet zo’n verzekering beschikbaar.

Reageer op dit artikel