nieuws

Bouwfonds voegt woonproducten samen in WoonProfijtHypotheek

Archief

Bouwfonds heeft een nieuw hypotheekproduct geïntroduceerd. De WoonProfijtHypotheek is een woonpakket waarin de bestaande WoonProfijtVerzekeringen en het WoonProfijtPlan zijn opgenomen. Daaraan is een beleggingshypotheek toegevoegd.

Het vorig jaar gelanceerde WoonProfijtPlan bestaat uit aanvullende diensten op het gebied van wonen van onder meer KPN, Formaat Notarissen en Tulp Keukens. De WoonProfijtVerzekeringen bestaan uit een woon- en een levenpakket. Deze pakketten zijn nu gecombineerd en daaraan is nu beleggingshypotheek toegevoegd, waarbij wordt belegd in fondsen van ABN Amro. Daarbij is het mogelijk te beleggen in zogeheten Modelfunds, waarbij de klant eerst aan de hand van een vragenlijst zijn eigen beleggingsprofiel vaststelt.
De keuze om de reeds bestaande WoonProfijt-producten, aangevuld met een hypotheek, te combineren in een nieuw pakket komt voort uit het one-stop-shoppinggedrag van de consument. “Daarnaast is er een toenemende vraag van tussenpersonen naar mogelijkheden tot cross-selling”, aldus Bouwfonds. De combinatie van diverse onderdelen uit de WoonProfijtHypotheek levert klant en tussenpersoon een aantal voordelen op: de tussenpersoon ontvangt een bonus en hogere provisie en klanten kunnen 25% korting krijgen op de afsluitkosten van de hypotheek wanneer zij drie verzekeringen uit het nieuwe pakket sluiten, waaronder een overlijdensrisicoverzekering. Risicodrager voor de WoonProfijtVerzekeringen is Aegon.

Reageer op dit artikel