nieuws

Bouwfonds vernieuwt All-in Woonpakket

Archief

Bouwfonds heeft het All-in Woonpakket vervangen door de nieuwe WoonProfijtVerzekeringen. Behalve de naamswijziging is in het pakket een splitsing gemaakt in een woon- en een levenpakket.

Naast de reeds bestaande verzekeringen is een nieuwe kostbaarheden- en een ongevallenverzekering toegevoegd. In de doorlopende reisverzekering is nu standaard een annuleringsverzekering opgenomen. Verder is een gestaffelde pakketkorting ingevoerd voor klanten. Ook is de provisieregeling voor tussenpersonen sterk verbeterd.
Ter introductie ontvangen klanten die dit jaar drie of meer verzekeringen sluiten een gratis jaarabonnement op een woonblad naar keuze. Tussenpersonen kunnen een jaarabonnement verdienen door minimaal vijf verzekeringen te sluiten.
BeleggingsSpaar Hypotheek
Ook voor de BeleggingsSpaar Hypotheek heeft Bouwfonds een aantal wijzigingen doorgevoerd. De poliskosten voor de bijbehorende BeleggingsSpaar Verzekering zijn verlaagd en het percentage van de kosteninhouding is met 12% verlaagd, waardoor de premie voor de klant lager wordt.

Reageer op dit artikel