nieuws

Bouwfonds komt met WoonProfijtPlan

Archief

Bouwfonds heeft het WoonProfijtPlan ontwikkeld, een hypotheek waaraan allerlei diensten die te maken hebben met wonen, zijn gekoppeld.

De hypotheekverstrekker is hiertoe een samenwerking aangegaan met onder meer KPN Telecom, Formaat Notarissen en Tulp Keukens. Het WoonProfijtPlan bestaat behalve de hypotheek uit adviezen en kortingsacties van de verschillende leveranciers. “Als grootste partij, willen we meer doen voor onze klanten”, zegt algemeen directeur Frank van der Heiden. “Wonen houdt immers niet op de aankoop van een huis.” Bouwfonds zegt met het pakket in te willen spelen op “de groeiende behoefte van de consument naar een totaalconcept, waarin toegevoegde waarde wordt geleverd op een breed terrein”. De klanten worden binnenkort via het relatiemagazine ‘Thuis & Wonen’ geïnformeerd over het WoonProfijtPlan.
Nuon
Bouwfonds zou nog volop in gesprek te zijn met andere potentiële partners, waaronder De Consumentenbond en Nuon. Opvallend is echter dat de energieleverancier deze maand al een samenwerking aanging met Achmea: Nuon gaat klanten een pakket aan wonen gerelateerde verzekeringen en financiële producten aanbieden van Achmea (zie pagina 19). In het WoonProfijtPlan zou het echter gaan om korting op de normale dienstverlening van Nuon.

Reageer op dit artikel