nieuws

Bomhoff te gast bij Menzis

Archief

Met de publiciteit rondom het bezoek van minister Bomhoff heeft de Amicon groep de nieuwe naam Menzis op de kaart gezet. Bomhoff was onlangs in Groningen de gezamenlijke gast van Menzis en het Martiniziekenhuis. De reden was dat het ziekenhuis en de verzekeraar een proef mogen starten waarbij ze zich niet hoeven te houden aan de afspraken over het aantal te maken behandelingen (Budgettair Kader Zorg) en over vaste medische prijzen. Eerder op de dag was Bomhoff te gast bij verzekeraar CZ en het Maaslandziekenhuis in Sittard, die ook zo’n proef mogen uitvoeren. In Groningen zei Bomhoff dat het wat hem betreft niet hoefde te blijven bij twee proefregio’s, maar hij is daarvoor later op de vingers getikt door minister Hoogervorst van Financiën.

Op de foto v.l.n.r. Jack Thiadens, lid van de raad van bestuur van het Martiniziekenhuis, minister Eduard Bomhoff en Henk Schildkamp, voorzitter van de raad van bestuur van Menzis.

Reageer op dit artikel