nieuws

Beurstak Erasmus verhuisd

Archief

Het kantoor van Erasmus aan de Amsterdamse assurantiebeurs is verhuisd naar het World Fashion Center.

De verhuizing was noodzakelijk in verband met de sluiting van de assurantiebeurs per 1 januari. De co-assurantietak kent twee afdelingen: Beursbrandverzekeringen (senior acceptanten Jan-Willem Haccou en Piet Klein) en Beurstransportverzekeringen (afdelingsdirecteur Leo van der Voort). De Brand-afdeling is de hele week bezet. De Transport-afdeling is alleen op maandag bezet; de overige dagen van de week is de afdeling werkzaam op het kantoor aan de Boompjes in Rotterdam.
Het bezoekadres is: Koningin Wilhelminaplein 13, postcode 1062, Toren 2/Etage 9/Unit 2.09.07. Het postadres is nu: postbus 69093, postcode 1060 CB. Het algemene telefoonnummer is 010 – 280.88.71.

Reageer op dit artikel