nieuws

Bestuurswisselingen bij drie stichtingen

Archief

De Stichting Efficiënte Processen Schadeverzekeraars (EPS), de Stichting de Nederlandse Restwaardemarkt (NRM) en de Stichting Vermiste Auto Register (VAR) hebben nieuwe voorzitters.

Bij de stichting EPS, die onder meer belast is met de uitvoering van het Clearinghuis Regres, is Chris Schonewille (directeur Achmea Particulieren) de opvolger van Jan Jonker, die eerder dit jaar vertrok als directeur Schade bij Delta Lloyd. Daarnaast wordt Gerard ten Brincke (ASR) penningmeester en Harry Filon secretaris. Filon is tevens algemeen manager van zowel de NRM als de stichting VAR.
Jack Hommel, directeur Schade Particulieren bij Interpolis lost René Labordus (ING) af als voorzitter van de NRM. Bij de stichting VAR is het volledige bestuur vervangen. Voorzitter Kees Krijgsman (Allianz), Wilko Emmens (Praevenio), Arnoud Koedijk (Bovag) en Timo Corporaal (VNA) treden af. Het nieuwe bestuur bestaat onder meer uit voorzitter Nicolien Ketelaar (Allianz) en penningmeester Rob Timmer (Hannover International).
De uitvoerende organisaties van de drie stichtingen zijn gevestigd in één pand in Apeldoorn. Het Verbond bekijkt “of het wenselijk is de stichtingen op termijn bestuurlijk dichter bij elkaar te brengen”.

Reageer op dit artikel