nieuws

Behaenk blijft Behaenk

Archief

Ondanks vrij veel negatieve publiciteit in het recente verleden, gaat het Delftse bemiddelingsbedrijf Behaenk onder de bestaande naam verder. Uit een zogeheten imagoscan onder (potentiële) relaties is gebleken dat deze naam door de bank genomen een positieve associatie oproept.

Het aantal medewerkers is in de afgelopen twee jaar teruggebracht van meer dan 75 naar vijftig. Directeur Peter van Haagen: “Met zestien adviseurs op een totaal van vijftig medewerkers is er nu een betere balans.” Maar wat dit betreft is de bodem wel bereikt, want Behaenk is nu weer op zoek naar financieel adviseurs om de organisatie te versterken.
“De naam Behaenk Financieel Adviesgroep is verkort tot Behaenk Financieel Advies, want ‘Adviesgroep’ is zo’n containerbegrip”, aldus Van Haagen. Er is ook een nieuw logo geïntroduceerd, dat is gemaakt met de kleuren blauw en groen. “Die kleuren staan, zo is ons door de ontwerper verteld, voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht.” Dit alles wordt gecompleteerd door de slagzin ‘Zekerheid voor alles’.
Maandelijkse acties
“Vanaf dit moment starten we elke maand met een actie. Daarvoor is een marketingplan en marketingkalender gemaakt. Op basis van verschillende thema’s verschijnen er nieuwsbrieven en worden advertenties geplaatst in de regionale media. We hebben al een paar belavonden achter de rug en de eerste vernieuwde nieuwsbrief is reeds verzonden. Met de belavonden en de nieuwsbrieven richten we ons uitdrukkelijk op de bestaande relaties. Er moet continuïteit komen. We zijn goed op weg, dat blijkt wel uit de productiecijfers van dit moment.”
Het nieuwe logo

Reageer op dit artikel