nieuws

BCE maakt kermis van zilveren jubileum

Archief

Het Bureau Coördinatie Expertise-organisaties (BCE) vierde op 2 januari zijn 25-jarig bestaan. Voorzitter Henk Grootkerk voegde aan zijn toespraak een ludieke noot toe door – staand op een met zilverpapier bekleed karaokepodium – als één van de belangrijkste verworvenheden van de organisatie te noemen dat het BCE prominent vermeld staat op de nieuwe euro-bankbiljetten.

Daarna was het letterlijk kermis. De gasten, voornamelijk uit de expertise- en beursmakelaarswereld, konden hun hart ophalen in de botsauto’s, bij de Kop van Jut, de schiettent, de boksbal, het penaltyschieten en het ballengooien. Tussendoor kon even bijgetankt worden bij de frietkraam, de braadworst-stand, de haringkar of het suikerspinhuisje. Een vluchtige telling van het aantal circulerende puntzakken leerde dat de friet het meeste aftrek vond.
Qua attracties bleken de botsauto’s (bij autoschade-experts) en de Kop van Jut (vooral bij BCE-directeur Peter Hamerslag) het populairst.
Henk van Calcar (Erasmus) en Rolf van der Wal (Aon) halen rechts in.
Aad Meijburg (Marsh) en Wim Dees (Royal & SunAlliance) hopen op forse blikschade.

Reageer op dit artikel