nieuws

BCE en Federatie Assurantieclubs houden informatieavonden over

Archief

schaderegeling

Het Bureau Coördinatie Expertise-organisaties (BCE) start op 5 maart in Amsterdam een reeks van tien bijeenkomsten voor verzekeraars en intermediair met als thema ‘Schaderegeling, (hét) visitekaartje voor verzekeraar en intermediair’.
De avonden worden samen met de Federatie van Assurantieclubs (FAC) georganiseerd en zijn bedoeld om verzekeraars, assurantiemakelaars en assurantiekantoren meer inzicht te geven in het schaderegelingsproces en de rol van de schade-expert. De bijeenkomsten zijn een vervolg op de eerdere druk bezochte ‘rondes door het land’, die de FAC organiseerde in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars, NVA en NBVA over o.m. de millenniumproblematiek, de wijzigingen in de Wabb en de invoering van de euro.
Voormalig VNAB-voorzitter Joop Waterreus zal tijdens de bijeenkomsten gespreksleider zijn. Register-expert Rob Lengkeek geeft een presentatie over schade-expertise in de praktijk en de rol van het BCE bij calamiteiten. Daarna vertellen Lengkeek en oud-Nivre-voorzitter Adriaan Westerhof meer over het schaderegelingsproces, de werkwijze van de (contra)expert, de organisatie van de expertisewereld en de rol daarin van het BCE. De bijeenkomsten worden besloten met een discussie tussen de aanwezige verzekeraars, assurantieadviseurs en experts.
De bijeenkomsten zijn op de volgende data:
– Dinsdag 5-3: Mercure Hotel Amsterdam Airport (17.30 uur);- Donderdag 7-3: Hotel Akersloot (20.00 uur);- Donderdag 14-3: Best Western Rotterdam Airport Hotel (18.00 uur);- Dinsdag 19-3: Mercure Hotel Postiljon Arnhem (20.00 uur);- Woensdag 27-3: Golden Tulip Weert (20.00 uur);- Woensdag 3-4: Mercure Hotel Postiljon Deventer (20.00 uur);- Maandag 8-4: Holiday Inn Leiden (20.00 uur);- Woensdag 10-4: Motel De Biltsche Hoek (De Bilt) (20.00 uur);- Maandag 15-4: Motel Assen (20.00 uur);- Dinsdag 23-4: Motel De Wouwse Tol (Bergen op Zoom) 18.00 uur.

Reageer op dit artikel