nieuws

Basic-life sluit contract met Finsys

Archief

Internetverzekeraar Basic-life (Fortis ASR) heeft een verkoopovereenkomst gesloten met Finsys.

De Finsys-tussenpersonen kunnen sinds begin deze maand levensverzekeringen van Basic-life aanvragen via het extranet van Finsys. De inkoopcombinatie biedt daarbij de nodige ondersteuning en koppelt de polis zonodig aan een hypothecaire lening. Basic-life heeft vergelijkbare overeenkomsten gesloten met onder meer Welke Financiële Diensten (Hoorn), Box (Breda) en Interfinance (Joure).
Bij inkoopcombinatie Finsys zijn inmiddels, zes jaar na de oprichting, 270 kantoren aangesloten. Daartoe behoren achttien franchisenemers van zusterbedrijf Gulden Adviseursgroep. Op levengebied bestaan er al arrangementen met Avéro (universal-life) en Klaverblad (risico). Verder beschikt Finsys over twee labelproducten: het Fin All FlexPlan (EuropeLife/Credit Suisse en vermogensbeheerder Fidelity) en het Fin All WoonPlan (Cassidy Davis).
Naast inkoopvoordelen worden vanuit Amsterdam nog facilitaire diensten aangeboden als taxaties, automatisering en website-ontwikkeling.

Reageer op dit artikel