nieuws

Barão na D&O nu met DIN in zee

Archief

Cisco Barão, makelaar en taxateur van assurantieondernemingen, werkt sinds 1 januari samen met Dutch Insurance Network. Medio 2001 was hij samen met toenmalig zakenpartner Willem Haasnoot in zee gegaan met D&O.

Het bureau D&O, Haasnoot en Barão, gestart op 1 september 2001, was actief in de bemiddeling in aan- en verkoop van assurantieportefeuilles. In de zomer van 2002 vertrok Haasnoot. Hij trad op 1 oktober dat jaar toe tot de directie van de Beijer Adviesgroep. Barão bleef tot eind 2003 als managing partner aan het portefeuillebemiddelingsbedrijf verbonden.
Barão zet zijn makelaarsactiviteiten nu zelfstandig voort en wel vanuit het pand van de Dutch Insurance Group in Nieuw-Vennep. Volgens Robin Baks, directeur van Dutch Insurance Network, komt de samenwerking met Barão als geroepen. “Er zal de komende jaren, met name als gevolg van de Wet Financiële Dienstverlening, een sterke toename te zien zijn van overnames, fusies en beëindigingen van assurantieondernemingen. Het gezamenlijk vanuit één pand opereren heeft voordelen voor alle partijen: de lijnen zijn korter, marktkennis wordt gebundeld en we kunnen slagvaardiger handelen.”
Cisco Barão (links) en Robin Baks.

Reageer op dit artikel