nieuws

BAE-deelnemers delen mee in winst bromfietsportefeuille

Archief

De bij BAE aangesloten tussenpersonen gaan dit jaar meedelen in de winst op de bromfietsportefeuille. Voorwaarden voor winstdeling zijn onder meer het afnemen van minimaal honderd plaatjes en een goed schaderesultaat.

“Voor andere producten hadden wij al een winstdelingsregeling”, zegt BAE-directeur André Bastiaans. “Nu geldt deze ook voor de bromfietspolissen.” Alleen tussenpersonen die minimaal honderd bromfietsplaatjes aanvragen en een positief resultaat halen op hun brommerportefeuille kunnen meedelen in de winst. Via BAE zijn 15.000 tot 20.000 bromfietsen verzekerd.
Via volmachtbedrijf EAG Assuradeuren heeft Bastiaans een volmacht van London voor het verzekeren van bromfietsen. Het is nog niet zeker of ook dit jaar London de risicodrager zal zijn voor EAG. “We zijn nog in gesprek”, aldus Bastiaans.

Reageer op dit artikel