nieuws

BAE brengt brommers weer onder bij London

Archief

De BAE-groep start dit jaar ongewoon vroeg met de brommercampagne. London zal, net als vorig jaar, het risico dragen voor de ca. 25.000 polissen.

Werd de afgelopen jaren nog net voor de prolongatiedatum van 1 mei een risicodrager gevonden, nu is al bekend dat ook dit jaar London de risicodrager is voor de bromfietsportefeuille. De campagne is in 2001 volgens BAE “uitstekend verlopen”. Daarom is de samenwerking met London voortgezet.
De portefeuille van BAE omvat zo’n 25.000 polissen. De WA-premie wijzigt niet; de acceptatie van casco is komen te vervallen vanwege forse verliezen. Lopende cascoverzekeringen kunnen nog wel geprolongeerd worden; daarvoor moet dan wel een 25% hogere premie worden betaald. Ook voor de diefstaldekking geldt een premiestijging van 25%.

Reageer op dit artikel