nieuws

Axent praat met vakbonden over cao en reorganisatie

Archief

Axent, de verkooporganisatie van Aegon, is met de vakorganisaties in gesprek over een nieuwe cao en over de reorganisatie van twintig arbeidsplaatsen.

Twintig arbeidsplaatsen in de binnendienst van Axent zullen worden overgeheveld naar de business-unit Particulieren en Nabestaandenzorg van Aegon. Volgens Aegon is dit het vervolg op een reorganisatie die een paar jaar geleden in de binnendienst plaatsvond. “De banen worden ge-outsourced, maar er vallen geen gedwongen ontslagen”, zegt woordvoerster Marjolein Wester. Axent heeft ongeveer 150 binnendienstmedewerkers. Verder zijn er zo’n 250 buitendienstmedewerkers. Zij brengen onder Axent-label Aegon-producten aan de man.
Ook wordt gepraat over een nieuwe cao. Axent heeft al sinds jaar en dag een eigen cao. Rond 21 juli zullen Axent en de vakbonden daarover met elkaar overleggen.

Reageer op dit artikel