nieuws

AXA’s LeefVrij ook voor handdruk

Archief

AXA heeft zijn product LeefVrij ook geschikt gemaakt voor gouden handdrukken.

LeefVrij was tot nu toe alleen geschikt voor expirerende lijfrenteverzekeringen van vóór de Brede Herwaardering. De koopsom(men) wordt of worden, na aftrek van kosten, gestort in één of meer beleggingsdepots. Uit de in totaal elf depots kunnen opnamen worden gedaan voor de aankoop van een direct ingaande lijfrente, die uitkeert per maand of kwartaal achteraf. Het resterende geld blijft in de beleggingsdepots en wordt op een later tijdstip gebruikt voor een nieuwe lijfrente. Extra koopsommen kunnen, mits uit hetzelfde fiscale regime, worden bijgestort.
Om gelden van afvloeiingsregelingen te kunnen verwerken, zijn de administratie en de offerteprogrammatuur van LeefVrij aangepast. AXA heeft de nieuwe release van de offerteprogrammatuur vorige week naar het intermediair gestuurd.

Reageer op dit artikel