nieuws

AXA start actie Topklant

Archief

AXA geeft nieuwe verzekerden met minimaal elf schadevrije jaren tot 1 september een extra premiekorting van 10% op een personenautoverzekering.

De korting geldt één jaar en alleen als minimaal één andere verzekering uit een andere categorie binnen het AXA Privé Pakket wordt gesloten. Nieuwe verzekerden krijgen een bioscoopbon of een jaarabonnement op de tijdschriften En France of Carros.
Tussenpersonen ontvangen 10% extra provisie over de premie voor tijdens de actie gesloten dekkingen, verminderd met de royementen (trede 18 t/m 21). Gedurende de actie wordt wekelijks een taart bezorgd bij het kantoor dat de meeste posten sluit. Het kantoor dat na drie maanden het meest succesvol is, krijgt een ballonvaart en het kantoor dat over de hele actieperiode de meeste posten sluit, krijgt een geheel verzorgd weekend aangeboden.

Reageer op dit artikel