nieuws

AXA neemt aandelen Post & Wuite over

Archief

AXA heeft zeer recent het assurantiebedrijf Post & Wuite in Meppel overgenomen.

Post en Wuite (vijftien medewerkers) bestaat uit een assurantiebemiddelingsbedrijf en een pensioenadviesbedrijf (Post & Korendijk). Verder is er een bescheiden nevenvestiging (Post & De Jong) in Elburg.
Directeur/eigenaar John Post (43) heeft zijn assurantiebedrijf verkocht, maar zet zijn werkzaamheden voort als directeur in loondienst. “Ook als gebonden kantoor zijn we niet verplicht aan de leiband van AXA te lopen. Daarover zijn hele goede afspraken gemaakt”, aldus Post. De besloten vennootschap Provinciaal Assurantiekantoor Post in Meppel is buiten de verkooptransactie gebleven. “Dat is en blijft een privé BV van mij.”
Over 1999 had Post & Wuite een eigen vermogen van ( -2,2 (-2,6) mln. De portefeuille van het bemiddelingsbedrijf was als zekerheid gesteld voor een financiering van bijna ( 2,2 mln van vrijwel zeker AXA, blijkt uit de jaarrekening gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Opmerkingen:

Reageer op dit artikel