nieuws

AXA komt met Volmacht Award

Archief

Verzekeraar AXA gaat de AXA Volmacht Award in het leven roepen. Deze onderscheiding, bestaande uit een kunstwerk en een geldbedrag van (circa) e 5.000, zal komend najaar voor het eerst worden uitgereikt.

AXA houdt in november, in samenwerking met bureau D&O, het eerste van een voortaan tweejaarlijks te houden Volmacht Symposium. Dit symposium, in het teken van ‘Delen van Kennis’, is bestemd voor zowel met AXA als niet met haar samenwerkende gevolmachtigde agenten.
De AXA Volmacht Award zal worden toegekend aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden in/voor de volmachtbranche. Het geldbedrag dient te worden besteed aan een aan de volmachtbranche gelieerd doel.
Over onder meer de samenstelling van de jury en de criteria voor het nomineren van een persoon of organisatie zal AXA binnen afzienbare tijd nadere informatie verstrekken.

Reageer op dit artikel