nieuws

AXA haalt stof van Spaar-Optie-Hypotheek

Archief

AXA heeft het arrangement met Bouwfonds-dochter Woonnexxt uitgebreid met de Spaar-Optie-Hypotheek, een oud UAP-product dat opnieuw van stal is gehaald.

Bij de Spaar-Optie_Hypotheek kan de klant kiezen voor een overlijdensrisicodekking tussen de 50% en de 200%. Verder geldt een renteopslag van niet 0,2%, zoals gebruikelijk is, maar 0,1% ten opzichte van andere rentevormen. De eerste vijftig offertes leveren voor de klant een korting op van e 400 op de afsluitprovisie.
De Spaar-Optie-Hypotheekverzekering is een kapitaalverzekering die in box 1 of box 3 kan worden gesloten. De looptijd is minimaal vijftien en maximaal veertig jaar. Het ‘nieuwe’ hypotheekproduct is in feite een oud product van AXA-voorganger UAP, dat opnieuw in de markt is gezet om een breder assortiment producten te kunnen bieden.

Reageer op dit artikel