nieuws

Avéro start cursus sociale zekerheid

Archief

Avéro Achmea start in september met de driedaagse opleiding voor het intermediair ‘Kansen met Sociale Zekerheid’. Er zijn zeven PE-punten mee te verdienen.

De opleiding ‘Kansen met Sociale Zekerheid’ beslaat drie cursusdagen verspreid over vier weken. De deelnemers krijgen inzicht in de complexe wetgeving voor WAO en Arbo-dienstverlening, krijgen les in gezondheidsmanagement en in het voeren van een adviesgesprek. Zij gaan interactief en in groepsverband opdrachten uitvoeren en worden ook individueel getoetst. De opleiding gaat gepaard met huiswerk.
De opleiding heeft een hbo-niveau en is totstandgekomen in samenwerking met Hogeschool InHolland (Diemen). Deelnemers moeten minimaal een Assurantie B-diploma hebben.
De opleidingen worden gehouden op diverse plaatsen in ons land. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat. Tussen nu en eind van het jaar heeft Avéro zes bijeenkomsten gepland die inmiddels ‘vol’ zijn. Nieuwe bijeenkomsten staan op stapel.
Met de nieuwe Avéro-opleiding is proefgedraaid met een groep van veertien tussenpersonen. Zij staan op de foto met hun docenten

Reageer op dit artikel