nieuws

Avéro opent ook backoffice Leven

Archief

Avéro biedt het intermediair nu ook toegang tot de backoffice van het levenbedrijf. Eerder deed de Achmea-maatschappij dat al bij particuliere schadeverzekeringen.

“Een logische stap na de primeur met particuliere schadeverzekeringen”, zegt Avéro Achmea. De levencomponent binnen Avéro Achmea Online biedt de volgende functionaliteiten: premieberekening, offertes (printen), aanvragen, acceptatie en raadplegen van polis en portefeuille. Het gaat in eerste instantie om de producten Vermogensplan en Lijfrenteplan. Binnenkort volgt het Pensioenplan, inclusief salarismutaties en andere wijzigingen.
Avéro werkt met zogeheten ‘open-marktstandaarden’ en maakt gebruik van de Generieke Interface Manager (GIM). Tussenpersonen kunnen vanuit hun eigen systemen blijven werken en zelfs gebruik maken van applicaties van andere maatschappijen.

Reageer op dit artikel