nieuws

Avéro-intermediair kan eigen klanten onderzoeken

Archief

Avéro Achmea heeft samen met online-onderzoeksbureau MWM2 een onderzoek ontwikkeld, waarmee tussenpersonen hun klanten kunnen enquêteren.

Het zogeheten TPi-onderzoek wordt online uitgevoerd en geeft het intermediair de mogelijkheid om binnen 24 uur een enquête te starten onder de eigen klanten. De kosten van zo’n onderzoek zijn e 999 en de uitkomsten zijn continu opvraagbaar. Zowel opdrachtgever als deelnemers ontvangen een rapportage over het onderzoek. Die kunnen tussenpersonen volgens Avéro gebruiken voor publiciteit in de eigen regio, beleidsinformatie en het verwerven van leads onder de deelnemers. De vragen die worden gesteld, worden door de tussenpersoon en Avéro samen opgesteld. Via www.mwm2.nl kunnen tussenpersonen deelnemen aan een proefonderzoek.

Reageer op dit artikel