nieuws

Avéro breidt extranet uit

Archief

Avéro Achmea gaat in oktober via het extranet hypotheekoffertes verstrekken, die door het intermediair online kunnen worden gemuteerd en teruggestuurd. Begin volgend jaar wordt een begin gemaakt met het openstellen van de backoffice Zorg.

Volgend jaar wordt aan Avéro Online een module toegevoegd waarmee de status van de aanvraag kan worden gevolgd. Daarmee wordt na de backoffices Schade en Leven ook de backoffice Hypotheken (deels) opengesteld voor het intermediair.
Verder kunnen binnenkort via het extranet aanvragen worden ingediend voor een doorlopend krediet, waarbij direct BKR-toetsing plaatsvindt. De klant krijgt zijn geld dan binnen 24 uur overgemaakt. Met de huidige werkwijze kan die termijn oplopen tot een week.
Vanaf januari kan het intermediair ook online mutaties aanbrengen bij ziektekostenverzekeringen. In het voorjaar van 2004 zal ook online acceptatie mogelijk worden.

Reageer op dit artikel