nieuws

Avéro Achmea staat achter PSV Verzekeringen

Archief

Achmea heeft een overeenkomst gesloten met voetbalclub PSV, die nog dit jaar moet resulteren in de eerste polissen onder het label PSV Verzekeringen.

Het label PSV Verzekeringen zag eind vorig jaar het levenslicht, maar de eerste polis moet nog worden uitgegeven. De samenwerking met oorspronkelijk ontwerper CEB Consulting is beëindigd. PSV is een exclusief samenwerkingscontract met Achmea overeengekomen, waarbij Avéro zal optreden als formele risicodrager. Welke verzekeringen Avéro precies gaat aanbieden onder het label PSV, is nog niet duidelijk.
Vorig jaar werd uit spaar-, beleggings- en hypotheekovereenkomsten voor sponsors en supporters van PSV een jaarlijkse inkomstenbron van ruim e 3 mln begroot, waarvan e 0,7 mln ten goede zou moeten komen aan PSV.

Reageer op dit artikel