nieuws

Assuport introduceert DossierNet Plus

Archief

Assuport (Nijmegen) heeft op verzoek van tussenpersonen een uitgeklede versie van DossierNet Totaal geïntroduceerd: DossierNet Plus. Vooral het polisdossier is beperkter van opzet.

Volgens Rien Eyzenga, bedenker van het communicatie- en internetplatform DossierNet, hadden tussenpersonen behoefte aan een wat meer uitgeklede versie van DossierNet, waarbij de polispresentatie in het ‘persoonlijk dossier’ alleen de kerngegevens zou moeten vermelden. “Om aan die wens tegemoet te komen is DossierNet Plus ontwikkeld. Plus is een combinatie van een steeds individueel vorm te geven website, maar dan met een beperkter persoonlijk dossier. Uiteraard kan de klant, net als bij ‘Totaal’, via de voortgangsmodule nog steeds een beeld krijgen van de activiteiten van zijn tussenpersoon. De correspondentie en schermnotities blijven (beperkt) openbaar. Verder is het nog steeds mogelijk online branchegerichte schadeformulieren op te roepen”, aldus Eyzenga.
Doordat het gat tussen de varianten ‘DossierNet-website’ en ‘DossierNet Totaal’ nu is opgevuld met de Plus-variant kan het intermediair zijn pakketkeuze aanpassen aan zijn eigen internetvisie. De DossierNet-website is alleen interactief voor de tussenpersoon, DossierNet Plus is zowel voor tussenpersonen als klanten interactief, zij het voor de laatste groep beperkt. DossierNet Totaal is volledig tweezijdig interactief.
Op de website www.dossiernet.nl zijn demoversies te bekijken. Ter introductie van DossierNet Plus wordt tot het einde van het jaar een korting van 50% gegeven op de inbouwkosten.

Reageer op dit artikel